BarSys

Éttermi rendszerünk

Éttermi rendszer

BarSys a PlaneTrack alapján kifejlesztett éttermi rendszer, melynek használatával bármely ügyfelünk egyszerűen és rugalmasan kezelheti étterme ügyeit, az alapanyagok beszerzésétől egészen a vendégek távozásáig. A rendszer fejlesztésekor igyekeztünk minden területre kiterjedő funkciók beépítésével gazdagítani programunkat, melyekbe beletartoznak a partnerek adatai, a termékek kezelése, a kereskedelemmel kapcsolatos funkciók és a vendéglátáshoz köthető modulok is.

Az ügyintézés valamennyi lépése egyetlen webes felületen történik, így rendszerünk minden számítógépen, illetve mobil eszközön elérhető és hardver erőforrásoktól függetlenül használható. Programozóink ezáltal közvetlenül fejleszthetik a rendszert, tehát nincsen szükség frissítésekre vagy programok újratelepítésére, hiszen a rendszer valós időben frissül. Ügyfeleink kérése alapján építjük fel az ügyvitel teljes modulkészletét, melyek módosítására bármikor lehetőség nyílik. A célunk nem egy fix termék átadása az Ön cége számára, hanem a BarSys testreszabása a felmerülő igények alapján egy korszerű, naprakész rendszer létrehozásához.

Éttermi rendszerünket használva a vendéglátással kapcsolatos feladatokat egyetlen felületen, könnyedén kezelheti. A funkciók között szerepel az asztalfoglalások nyilvántartása és rendezése, továbbá eladási és bevételi statisztikák elkészítésére is van lehetőség. Rendszerünkben az aktuális kedvezményeket is rögzítheti.

Természetesen ez csupán töredéke a teljes listának, mely bármikor kiegészíthető partnereink egyedi igényeivel. Mindezt egy webes felületen nyújtjuk Önnek; bármely operációs rendszeren, böngészőtípustól függetlenül elérhető a rendszerünk.

Mondja el Ön, milyen éttermi rendszert szeretne, és mi megvalósítjuk! További információkért, ajánlatért érdeklődjön személyesen telefonon, illetve cégünk központi e-mail címén.